به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، به نقل از کمیته روابط عمومیِ نخستین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال، هیئتداوران متشکل از دکتر حسن سلطانی، دکتر بهنام کامرانی، دکتر مهدی مقیمنژاد، مرتضی احمدوند و مجید شیخ انصاری، و دکتر عبدالحسن لاله ارزیابی آثار رسیده به نخستین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال را آغاز کردند.
دکتر سید حسن سلطانی دانش آموخته دکتری هنرهای تصویری از دانشگاه وگیک مسکو، دارای نشان درجه یک هنری در رشته نقاشی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشیار دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر تهران است.
وی راهنمایی و مشاوره بیش از 40 پ ایان نامه در گروههای نقاشی، انیمیشن، پژوهش هنر و تصویرسازی و چاپ دهها مقاله در مجلات علمی – پژوهشی و علمی – ترویجی و برپایی نمایشگاه انفرادی نقاشی در داخل و خارج از کشور، را در کارنامه علمی و هنری خود دارد. دریافت تندیس سیمین و لوح افتخار از چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم رشد در بخش پویا نمایی و همچنین دریافت دیپلم افتخار هفتمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان و معرفی به عنوان معاون برگزیده دانشجویی و فرهنگی از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از جمله افتخارات وی محسوب میشود.
سلطانی همچنین عضو هیأت مدیره انجمن علمی هنرهای تجسمی ایران، عضویت در شورای علمی هفتمین و هشتمین دو سالانه ملی نقاشی معاصر ایران، دبیر و عضو شورای داوری دومین دوره پژوهش فرهنگی سال و عضو هیأت داوران چهارمین جشن مستقل سینمای انیمیشن ایران بوده است.
مرتضی احمدوند، متولد 1360 خرمآباد، دانشآموخته دوره کارشناسی نقاشی از دانشگاه یزد و دوره کارشناسی ارشد نقاشی از دانشگاه تهران. از هنرمندان متخصص در حوزه هنرهای چندرسانهای به حساب میآید. این مدرس دانشگاه، برگزاری بیش از پنجاه نمایشگاه انفرادی و گروهی را در ایران و سایر کشورها در کارنامه خود دارد و عضو هیئت داوران جشنوارههای هنر شهری، تجسمی فجر و… بوده است. وی همچنین، در پنجاهوهشتمین دوره بینال ونیز و نیز مجموعههای فرهنگی و هنری متعددی مثل مرکز ژرژ پمپیدو و موزه طبیعت پاریس، بنیاد بوغاسیان بروکسل حضور داشته است.
دکتر مهدی مقیمنژاد عکاس، پژوهشگر و عضو هیئتعلمی دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه تهران است. وی به عنوان عکساس مستند، از سال 1380 تاکنون فرایند عکاسی خود را بر محور تصویربرداری دیجیتال قرار داده و به خلق عکسهایی روی آورده که فتومونتاژهایی با رویکرد واقعگرایانه محسوب میشوند. پروژه" واقعنماییها" عمدهترین جمعبندی آثار او در دو دهه گذشته است که در نمایشگاههای انفرادی و گروهی بسیاری در داخل و خارج از ایران به نمایش در آمده است.
وی در عرصه پژوهش در زمینه هنر دیجیتال نیز فعال بوده است. سردبیری بخش هنرهای چندرسانهای" فصلنامه هنر" در فاصله سالهای 1383 تا 1387 و چاپ مقالات متعدد درباره هنر دیجیتال که برخی از آنها در کتاب گزیده مقلات او با عنوانِ "در ستایش امر واقعی" در سال 1397 به چاپ رسیده. ترجمه کتاب" هنر در عصر دیجیتال" اثر بروس ندرز نیز از دیگر آثار اوست.
دکتر بهنام کامرانی، متولد 1347 شیراز، دانشآموخته دورههای کارشناسی نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد نقاشی از دانشگاه هنر تهران و دکتری پژوهش هنر از همین دانشگاه است و هماکنون به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه هنر مشغول به کار است.
وی همچنین به عنوان هنرمند تصویری و طراح آثار هنری خود را در چهارده نمایشگاه انفرادی و بیش از 300 نمایشگاه گروهی در ایران و سایر کشورها به نمایش گذاشته است.
کامرانی عضو هیئت نویسندگان هنر فردا و نیز نویسنده کتاب کارگاه نقاشی و مقالات متعدد در نشریات تخصصی و تجسمی میباشد و عضویت در هیئت انتخاب و داوری هنر جدید، مجسمههای شهری، جشنواره سراسری تجسمی جوانان و دامون فر و نسل نو و ژکال و.. را در کارنامه خویش دارد. وی برگزیده اولین نمایشگاه بین المللی طراحی موزه هنرهای معاصر است و از فرانسه لیسانس افتخار ترینال کسب کرده است.
مجید شیخ انصاری، متولد 1349 الیگودرز و عضو هیئت علمی گروه سینما در دانشگاه هنر است. وی دانشآموخته دوره سینما از دانشگاه هنر و کارشناسی ارشد سینما از دانشگاه تهران است و هماکنون دانشجوی دوره دکتری با گرایش جلوههای ویژه دیجیتالی از دانشگاه تیمزولی انگلستان میباشد. علاوه بر تدریس، وی تجربه مدیریت گروه سینمای دانشکده سینما و تئاتر و نیز کارگردان فیلم وزنههای بیوزن، و تهیهکنندهگی فیلمهای بیداری برای سه روز و گیتا را در کارنامه خود دارد.
شیخانصاری ترجمه کتاب "کارگردانی فیلم حرکت سینمای: کارگاه عملی برای اجرای صحنهای سینمایی" نوشته استیونددی کتز، را نیز به عهده داشته است.
دکتر عبدالحسین لاله، عضو هیئت علمی فرهنگستان هنر، پژوهشگر و مدرس دانشگاه های هنر کشور و از جمله دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر تهران است. او آثار متعددی را در تلویزیون و تئاتر کارگردانی کرده است. از آثار شاخص او می توان به اپرت حیدربابایا سلام اشاره کرد که 9 سال بر روی صحنه بوده است. در کنار فعالیت های تولیدی، وی بیش از 50 مقاله علمی و کتاب در زمینه های سینما و تئاتر نوشته است که از جمله می توان به «ردپای ادبیات ایران در سینمای ایران»، «معرفی منابع در ارتباط با سینمای ایران در جهان: جلد اول» «تخیل در عصر سینمای دیجیتال» و «جایگاه داستان در ادبیات نمایشی» اشاره داشت. وی هم اکنون رئیس گروه تخصصی چند رسانه ای فرهنگستان هنر است.
نخستین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال دو بخش موضوعی آزاد و آسیبهای اجتماعی توسط دانشگاه هنر و با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت کشور برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند جهت آگاهی از رخدادهای آن به پایگاه اطلاعاتی جشنواره به نشانی www.digitalartfestival.ir مراجعه نمایند.